Αρχική Λεμέσιος Άραγες θα προλάβει να λειτουργήσει πριν ανακηρυχθεί σε διατηρητέο; Πάνε τρία χρόνια...

Άραγες θα προλάβει να λειτουργήσει πριν ανακηρυχθεί σε διατηρητέο; Πάνε τρία χρόνια από τότε που το έργο ολοκληρώθηκε!

Συμπληρώνονται σχεδόν τρία χρόνια από τότε που το έργο στο Παλιό Λιμάνι έχει ολοκληρωθεί και καμμά δωδεκαριά από τότε που έγινε εκείνη η συναυλία για να αποχαιρετήσουμε το τότε Παλιό Λιμάνι στην μορφή που είχε.

Έκτοτε ωστόσο το έργο παραμένει κλειστό, βουβό, βρώμικο, με αρκετές ζημιές οι πλείστες λόγω της ανεξέλεγκτης εισόδου με τα αυτοκίνητα των τάχατες ψαράδων σε αυτό. Ένα έργο στο πιο σημαντικό σημείο της πόλης μας.

Κι΄αυτό που αρχίζει να μας βασανίζει τρία χρόνια μετά είναι αν τελικά το έργο θα προλάβει να λειτουργήσει πριν αυτό ανακηρυχθεί σε δαιτηρητέο. Γιατί μάλλον για εκεί βαδίζουμε, δηλαδή το έργο να μην λειτουργήσει ποτέ.

Την μια ακούσαμε για προσφορά που κατακυρώθηκε και μετά από δυο χρόνια ακυρώθηκε, πρόσφατα ακούσαμε για τμηματικές προσφορές και για δεκαέξι συμβόλαια που έχουν υπογραφεί για να λειτουργήσουν κάποια υποστατικά.

Στην πραγματικότητα τίποτα δεν είδαμε. Δεν κουνιέται φύλλο που λέμε κι΄αυτό μας ανησυχεί μας κάνει να ντρεπόμαστε όταν τουρίστες μας λένε, μα τι είναι αυτό εδώ, μα ήλθαμε και πέρσι και πάλι ήταν έτσι.

Και μας κάνει να διερωτούμαστε τι κάνουν οι τοπικές αρχές για το θέμα αυτό. Πως οι βουλευτές Λεμεσού το επιλαμβάνονται, αν γνωρίζουν δηλαδή την ύπαρξη του, η εταιρείας τουτιστικής ανάπτυξης το ΕΒΕΛ.

Αλλά πρώτιστα και πάνω απ΄όλα θα θέλαμε να μας πει κάποιος τι κάνει ή τι έκανε ο Δήμος Λεμεσού γι΄αυτό και πως επιτέλους θα πιέσει και θα υποχρεώσει την Αρχή Λιμένων κι΄αυτούς που την διοικούν στην πρωτεύουσα, να κάνουν κάτι.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…