Αρχική Φούρπος Έσβησα, έγραψα, προσπάθησα να μην γράψω βαρετές κουβέντες όμως οι αποφάσεις της...

Έσβησα, έγραψα, προσπάθησα να μην γράψω βαρετές κουβέντες όμως οι αποφάσεις της ΚΟΠ είναι εκεί και μιλούν από μόνες τους

Όλα αυτά που έγιναν τον περασμένο Μάιο, είχαν έναν και μοναδικό στόχο και σκοπό. Έναν στόχο διπλό όμως. Να μην καταφέρει η ΑΕΛ να κερδίσει το πρωτάθλημα και να γονατίσει η ΑΕΛ έτσι που να μην μπορεί να συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους.

Κι’ ο στόχος επιτεύχθηκε. Και επιτεύχθηκε για μια “πομπούα” που έριξε ένας μασκοφόρος τον οποίο κανείς δεν ξέρει και κανένας δεν ανακάλυψε ποτέ. Η ΑΕΛ έχασε το πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί στο νεο πρωτάθλημα χωρίς τους οπαδούς της.

Αυτό ήταν το συνθλιπτικό αποτέλεσμα των αποφάσεων της δικαστικής επιτροπής οι οποίες αποφάσεις εντέχνως και μέσα από καθοδηγούμενα δημοσιεύματα φάνηκαν ότι τάχατες ήταν αποφάσεις που ευνοούσαν την ΑΕΛ και αδικούσαν τους άλλους.

Ξεκινώντας από την διακοπή του αγώνα ο Μασιάς τον διέκοψε αδικαιολόγητα και χωρίς να έχει ιδία γνώση για το τι είχε συμβεί. Όσο αφορά την δικαστική αποφάσισε επανάληψη, σε ουδέτερο γήπεδο και κεκλεισμένων και όχι συνέχιση από το σημείο της διακοπής.

Και αποφάσισε και όλες αυτές τις τιμωρίες των οποίων το αποτέλεσμα είναι η ΑΕΛ να αγωνιστεί για έναν ολόκληρο γύρο χωρίς τους οπαδούς της. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό τόσο αγωνιστικά αλλά και άλλο τόσο οικονομικά.

Είναι σαν και να έχουμε αγώνα άλμα είς ύψος και ο πήχυς τοποθετείται για τον πρώτο αθλητή στα 2 μέτρα ενώ για τον δεύτερο στα 2,20. Αυτό έχουν κάνει στην ΑΕΛ η οποία θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να νικήσει, να νικήσει τις αποφάσεις αυτές της ΚΟΠ.

Και για όσους δεν παρακολουθούν και δεν καταλαβαίνουν, η ΑΕΛ δεν ήταν υπότροπη, δεν έχει τα τελευταία χρόνια παρουσία για τιμωρίες στην δικαστική, σε αντίθεση με άλλες ομάδες που παρουσιάζονταν κάθε εβδομάδα.

Κι΄όμως η ΑΕΛ θα αγωνιστεί για όλο τον Α΄γύρο και ένα παιγνίδι στον Β΄γύρο του νέου πρωταθλήματος χωρίς τους οπαδούς της. Για την “πομπούα” του μασκοφόρου. Την ώρα που άλλοι την βγάζουν καθαρή, για ρατσιστικά για σκασιαρχείο από εθνική κλπ.

Καλό νέο πρωτάθλημα. Αν η πολιτεία θέλει να καταστείλει την βία, ας ξεκινήσει με το ξήλωμα της ΚΟΠ!

Αναλυτικά τα εντός έδρας παιχνίδια όπου θα εκτίσει τις τιμωρίες της και ποια τιμωρία αντιστοιχεί στο καθένα έχει ως εξής:

ΑΕΛ Vs Εθνικός Άχνας (2η αγωνιστική) : Κλειστό το μισό του κάτω διαζώματος της ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου.

ΑΕΛ Vs Απόλλων (4η αγωνιστική) : Κλειστό το μισό του κάτω διαζώματος της ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου.

ΑΕΛ Vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ (6η αγωνιστική) : Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι.

ΑΕΛ Vs Ερμής Αραδίππου (8η αγωνιστική) : Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι.

ΑΕΛ Vs Οθέλλος Αθηαίνου (11η αγωνιστική) : Κλειστό το μισό του κάτω διαζώματος της ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου.

ΑΕΛ Vs Νέα Σαλαμίνα (12η αγωνιστική) : Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι

ο φούρπΟς…