Αρχική Λεμέσιος Έφεραν τζινούρκο φάρμακο για τις τάτσες πάνω στα πλακόστρωτα, αγοράσαν τζιε νέο...

Έφεραν τζινούρκο φάρμακο για τις τάτσες πάνω στα πλακόστρωτα, αγοράσαν τζιε νέο βυτιοφόρο, αλλά το πρόβλημα δεν το αγγίζουν

image
image
image

Όπως διάβασα πρόσφατα σε μια μίνι συνέντευξη του υπευθύνου του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού, ο δήμος της πόλης μας στην προσπάθεια του να “πατάξει” τις τάτσες πάνω στα πλακόστρωτα έχει αγοράσει νέο  ισχυρό φάρμακο και ένα βυτιοφόρο που θα βοηθά αν κατάλαβα με πιεσμένο νερό.

Γίνεται αναφορά για τα σκουπίδια τα οποία διάφοροι τα αφήνουν εδώ και εκεί με αποτέλεσμα να τατσώνεται ο γρανίτης στα πεζοδρόμια και γίνεται παραδοχή ότι “τραβά” εύκολα, ενώ δεν γίνεται καμμιά αναφορά για το ότι ο δήμος έχει δώσει τα “κλειδιά” σε φίλους και εχθρούς για να μπαίνουν με τα αυτοκίνητα στις πλατείες.

Κάντε λοιπόν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μας ιδιαίτερα τα βράδια. Όλες σχεδόν οι μπαριέρες για τις εισόδους στις πλατείες και τους πεζόδρομους είναι κατεβασμένες από ανθρώπους στους οποίους ο δήμος προμήθευσε με τηλεχειρηστήρια κι΄εγώ βεβαίως δεν γνωρίζω το πως και το γιατί.

Το αποτέλεσμα είναι πλατείες και πεζοδρόμοι πέραν όλων των άλλων που εξυπακούει η είσοδος σε αυτούς ενός αυτοκινήτου, να έχουν γεμίσει με λάδια και “μαυρισσιές” από τα λάστιχα των αυτοκινήτων. Κάτι που καταστρέφει το πλακόστρωτο και κάτι το οποίο δεν διορθώνεται με κανένα τζινούρκο φάρμακο.

Μπορεί να διορθωθεί μόνο αν το θελήσει ο Δήμος Λεμεσού. Και δεν δείχνει να το θέλει…

ο ΛΕΜΕΣ ιος…