Αρχική ΑΕΛ Ακόμη πιο τραγική η ΑΕΛ έχασε και από την Νεα Σαλαμίνα με...

Ακόμη πιο τραγική η ΑΕΛ έχασε και από την Νεα Σαλαμίνα με 2-0 και βουλιάζει στον πάτο της βαθμολογίας

Ούτε ο ερχομός του Μάκη Χάβου αλλά ούτε και η διακοπή στάθηκαν ικανές στο να δώσουν στην ΑΕΛ την ευκαιρία μια νεα αρχή μιας και στο αποψινό της παιγνίδι με την Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο ήταν μια από τα ιδια ή και ακόμη χειρότερα.

Η Λεμεσιανή ομάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετό άγχος χάνοντας αρχικά κάποιες ευκαιρίες και κατεφέρνοντας στην συνέχεια να χάσει με 0-2 από την Νεα Σαλαμίνα η οποία δεν παρουσίασε και κάτι το ιδιαίτερο.

Στο Α’ μέρος η ΑΕΛ κρατούσε την μπάλα και στο 14′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φλέτσερ που σούταρε άουτ. Στο 22′ ο Σέμα μόνος πλάσαρε αλλά απέκρουσε με τα δάκτυλα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με τον Παύλου να σκοράρει στο 29′ από το πουθενά.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ δέκτηκε νωρίς νεα ψυχρολουσία όταν στο 50′ μετά από λάθος η μπάλα κατέληξε στον Πεδρίτο ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με ωραίο τρόπο τον Ντεγκρά κάνοντας το 0-2 και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιγνίδι.

Οι ΣυνθέσειςΑΕΛ (Μ. Χάβος): Ντεγκρά, Αϊρόσα, Αντράντε, Σαμπού, Σιέλης (70’ Νιάνγκ), Σοάρες (55’ Ρομπέρ), Κουταντέρ, Οχένε, Φέλτσερ (55’ Φέλτσερ), Σαρδινέρο, Σέμα.Νέα Σαλαμίνα (Γ. Ντε Γιόνγκε): Στέινμπορς, Γκράιμς, Ζάρκοβιτς, Κούσουλος (73’ Κούσουλος), Τσίνα, Σκοπελίτης, Μπεμπά, Τσούριουριτς (66’ Αντόρνο), Πεδρίτο, Παύλου (83’ Χριστοφή), Μακρίεφ.

 

 …