Αρχική Φούρπος Η επανασπορά, η διακοπή, τα κουρασμένα παλληκάρια, ο σείχης του Κατάρ με...

Η επανασπορά, η διακοπή, τα κουρασμένα παλληκάρια, ο σείχης του Κατάρ με την Παρί και το γήπεδο στα χαρτιά

Χθες με ρωτούσε ένας μιτσής γιατί σε όλη την Ευρώπη παίζουν μάππα και στην Κύπρο έχουμε διακοπή. Του απάντησα αυτό που μας είπαν, αυτό που αναφέρει η ΚΟΠ ότι δηλαδή είναι εβδομάδα επανασποράς των γηπέδων.

Δεν θα το πιστέψετε αλλά ο μιτσής εφύρτικεν που τα γέλια και μου απαντά. “Μα περιπαίζεις με”; Του λέω κι΄εγω πίσω, όχι μόνο εσένα ρε τσιάκο αλλά περιπαίζω και τον εαυτό μου. Άκου μου τζίει επανασπορά των γηπέδων.

Κι΄αν δεν είναι η επανασπορά ο λόγος τότε γιατί χθες και σήμερα δεν παίκτηκαν παιγνίδια πρωταθλήματος; Κάτι που εύκολα θα μου ερχόταν στον νου είναι για να ξεκουραστούν κάτι κουρασμένα παλληκάρια, αλλά λες;

Τέλοσπαντων, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κάλεσε λέει τον Πρόεδρο του Σειχάτου, δεν ξέρω αν έτσι λέγεται, τον Σείχη τελοσπάντων του Κατάρ να πετακτεί μέχρι το ΓΣΠ για να δουν παρέα το παιγνίδι με την Παρί.

Ξέρω γω τι να πω. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως θα μπορούσε να τον φέρει και στην γενέτειρα του να ρίξει κάνα βλέφαρο και στο δικό μας το Τσίρειο. Άλλωστε η Λεμεσός είπαμε είναι η ατμομηχανή της Κυπριακής οικονομίας.

Και μιας για Λεμεσό ο λόγος, ετοιμάστηκαν μαθαίνω ή μάλλον ακούω για να είμαι και πιο σωστός, τα νεα σχέδια για το “νεο” γήπεδο στο Κολόσσι αλλά υπάρχει ένα σοβαρό προβληματάκι. Δεν υπάρχουν χρήματα για να τα πληρώσουν!

Ως εκ τούτου περάσαμε ξεκάθαρα σε μια επόμενη φάση. Ξεφύγαμε πλέον από την φάση στην οποία βρισκόμασταν την τελευταία δεαετία και στην οποία λέγαμε ότι γήπεδο θα δούμε μόνο στα χαρτιά μιας και ούτε στα χαρτιά δεν θα το βλέπουμε πια.

ο φούρπΟς…