Αρχική Φούρπος Κάρτα οπαδού και ηθικοί αυτουργοί της βίας στα γήπεδα, ποιός τρέφει κι΄εκτρέφει...

Κάρτα οπαδού και ηθικοί αυτουργοί της βίας στα γήπεδα, ποιός τρέφει κι΄εκτρέφει την βία; Η αδικία και η ολιγαρχία της ΚΟΠ!

Τώρα που λύσαμε το θέμα της κάρτας οπαδού, αφου το λέει ο νόμος αν και διαφωνώ θα την κάνω γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω, τώρα όμως θα πρέπει να ασχοληθούμε και σοβαρά με το θέμα βία στα γήπεδα.

Και όταν λέω σοβαρά θα πρέπει να ψάξουμε ποιοί εκτρέφουν την βία με τα έργα και τις πράξεις τους αλλά πρωτίστως θα πρέπει να ψάξουμε τις αποφάσεις τους, ποιοί είναι δηλαδή οι ηθικοί αυτουργοί.

Ας ξεκινήσουν να ψάχνουν λοιπόν οι αρμόδιοι αυτοί που με τόσο ζήλο έφτιαξαν αυτό το νομοσχέδιο και το ψήφισαν χωρίς να ξέρουν τι καλά καλά έχουν ψηφίσει, αυτό δήλωναν έξω από την βουλή.

Ας ψάξουν πρώτιστα στην ίδια την ΚΟΠ κι΄ας δουν κατά πόσο οι αποφάσεις της λαμβάνονται ισομερώς απέναντι σε όλα τα σωματεία ή λαμβάνονται με δυο μέτρα και δυο σταθμά προκαλώντας την αδικία.

Να παραμείνουν στην ΚΟΠ και να δουν κατά πόσο είναι θεμιτό η ολιγαρχία της ΚΟΠ να αλλάζει κατα το δοκούν και στην μέση του πρωταθλήματος τους κανονισμούς έτσι που να βολευτεί ο ένας ή ο άλλος.

Και να κάνουν φύλλο και φτερό την ΚΟΠ για να δουν κατά πόσο η πρόσφατη παραχώρηση εκατομμυρίων με συμβόλαια σε σωματεία για την νεοσύστατη τηλεόραση της διοργανώτριας αρχής είναι κάτι ας το πούμε σωστό.

Μετά ας πιάσουν τα παρακλάδια της ομοσπονδίας όπου εκεί κι΄αν γίνονται κι΄αν παίζονται πολλά. Τις επιτροπές διαιτητών και παρατηρητών οι οποίες αποτελούνται από ποδοσφαιρικούς “δεινόσαυρους”.

Και μόνο η παρουσία στις επιτροπές αυτές ανθρώπων οι οποίοι όταν ήταν διαιτητές σκόρπιζαν την προκατάληψη και το αίσθημα της αδικίας στους φιλάθλους δεν αφήνει περιθώρια στον κόσμο να τους δει θετικά.

Το ίδιο ισχύει και για την δικαστική και όλα τα σώματα που βρίσκονται γύρω από αυτήν. Αποφάσεις διαφορετικές, παράξενες, χωρίς το δικαίωμα στα σωματεία να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους.

Είναι πραγματικά πολλά που θα έπρεπε να ψάξουν, να ερευνήσουν, να διορθώσουν αν ήθελαν πραγματικά όλοι αυτοί που έτρεξαν για να ψηφίσουν μια νομοθεσία και μια κάρτα να λύσουν πραγματικά το πρόβλημα.

Το πρόβλημα δεν λύνεται αν εγώ με βάση τον νόμο θα παρέμενα “βιδωμένος” στην ακατάλληλη καρέκλα μου στο ακατάλληλο γήπεδο για ενεννήντα ολόκληρα λεπτά. Το πρόβλημα δεν λύνεται καν στα γήπεδα.

Το πρόβλημα θα λυθεί κατά 90% αν ο κόσμος νοιώσει ότι υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, αν πιστέψει ότι όλοι οι αρμόδιοι παίζουν 50-50, αν αντιληφθεί ότι τα παιγνίδια κρίνονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Μόνο τότε θα αφαιρεθεί και το ελάχιστο κίνητρο από τον κάθε ανεγκέφαλο που πάει στο γήπεδο με προκατάληψη και με μοναδικό του σκοπό να εκτονωθεί κάνοντας ίσως επεισόδια. Και αυτοί είναι οι ελάχιστοι.

ο φούρπΟς…