Αρχική Φούρπος Οι επόμενες ώρες αναμένεται να καταδείξουν το ποιός θα βρίσκεται στο τιμόνι...

Οι επόμενες ώρες αναμένεται να καταδείξουν το ποιός θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους ή Άκης Ελληνας, γιατί όχι και οι δυο

Πλέον είναι γνωστό το τι έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες μετά την ανακοίνωση παραίτησης από την διοίκηση της ΑΕΛ και τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Άκη Έλληνα και την νεα ανακοίνωση σχετική με τις δηλώσεις αυτές του Ανδρέα Σοφοκολέους.

Ως εκ τούτου οι επόμενες ώρες θα καταδείξουν και το ποιός θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΛ για τους επόμενους μήνες και ίσως χρόνια. Θα παραμείνει ο Ανδρέας Σοφοκλέους, θα ενδιαφερθεί ο Άκης Έλληνας; Αυτό μάλον δεν είναι το κρίσιμο ερώτημα.

Το κρίσιμο ερώτημα αυτή την στιγμή είναι κατά πόσον επιτέλους όλοι μαζί οι Αελίστες να καθήσουν ενωμένοι και μονιασμένοι κάτω και να δουν τι είναι το καλύτερο για την ομάδα τους, για το σωματείο τους. Αυτή την στιγμή η ενότητα αυτή δεν υπάρχει.

Πολλοί φίλοι της ΑΕΛ έχουν αναγάγει τον Πάμπο Χριστοδούλου σε μια θεική μορφή και έχουν ξεχάσει ίσως ότι πρώτιστα είναι Αελίστες και όχι Παμπίστες. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ευχαρίστησε πριν λίγο, μέσω μάνατζερ, όχι ο ίδιος, την ΑΕΛ για την πρόταση της.

Έχει όμως τώρα ο Πάμπος άλλες προτεραιότητες αλλά και πολλές άλλες προτάσεις από το εξωτερικό όπως συμπληρώνει στην ανακοίνωση του ο μάνατζερ του Πάμπου κι΄επιτέλους ας καταλάβουν οι Αελίστες ότι ο Πάμπος δεν είναι με την ΑΕΛ.

Με την ΑΕΛ είναι όμως σίγουρα, με τα χίλια και ως το κόκκαλο κι΄ο Ανδρέας Σοφοκλέους κι΄ο Άκης Έλληνας. Γιατί  λοιπόν αυτοί οι δυο Αελίστες να μην πάνε σε μια τρίτη λύση την καλύτερη για την ΑΕΛ; Γιατί να μην συνυπάρξουν σε μια νεα διοίκηση.

Μα δεν είναι αυτό που βλέπουμε για χρόνια στον ΑΠΟΕΛ; Δεν είναι αυτή η συνταγή της επιτυχίας των Βαρωσιωτών της Ανόρθωσης; Γιατί ποτέ να μην μπορούμε να το κάνουμε αυτόκι΄εδώ στη Λεμεσό; Γιατί ήδη να έχουμε τους “Ελληνικούς” και τους “Σοφοκλεικούς”;

ο φούρπΟ…