Αρχική Φούρπος Σε Λευκωσία και Λάρνακα η εθνική ομάδα του Ισραήλ, σε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και...

Σε Λευκωσία και Λάρνακα η εθνική ομάδα του Ισραήλ, σε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΚΙΤΙΟΝ, γιατί όχι και στο ξεχασμένο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ;

Μια ακόμη απόδειξη για το γεγονός ότι το κράτος που εδρεύει στην πρωτεύουσα έχει ξεχασμένη την Λεμεσό είναι και το γεγονός το οποίο περιγράφουμε πιο κάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποφάσεις της Ευρωπαικής ομοσπονδίας στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν και οι άλλοι δύο εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ισραήλ για την Β’ φάση του προκριματικού γύρου του Ευρωμπάσκετ 2015 με Ολλανδία στις 24 Αυγούστου και Βουλγαρία στις 27 Αυγούστου, ειχε προηγηθεί ο αγώνας απέναντι στο Μαυροβούνιο στις 10 Αυγούστου.

Ο πρώτος αγώνας με αντίπαλο την Ολλανδία, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου στην κλειστή αίθουσα «Ελευθερία» στην Λευκωσία, ενώ ο δεύτερος αγώνας στις 27 Αυγούστου με αντίπαλο την Βουλγαρία στην κλειστή αίθουσα «ΚΙΤΙΟΝ» στην Λάρνακα. Στον αγώνα με το Μαυροβούνιο ταξίδεψαν από το Ισραήλ 200 φίλαθλοι με ναυλωμένη πτήση ενώ αναμένεται ότι θα υπάρχει ανάλογος αριθμός και στους επόμενους δυο αγώνες.

Και βεβαίως και από ότι φαίνεται στους Ισραηλινούς ποτέ δεν έχει προταθεί το καλύτερο κλειστό γυμναστήριο που υπάρχει στο νησί. Το «Σπύρος Κυπριανού» στην πόλη μας. Γιατί;!

Υ.Γ. Να θυμίσω ότι σε δυο μέρες ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα αγωνιστούν στην προσφυγιά, σε ΠΑΠ και ΓΣΠ αντίστοιχα για τα προκριματικά του Europa League. Ενδιαφέρει το κράτος και τις αρχές της πόλης μας αυτό;

ο φούρπΟς…