Αρχική Φούρπος Το κράτος θα έπρεπε σήμερα να εκδώσει μια ανακοίνωση και να απολογείται...

Το κράτος θα έπρεπε σήμερα να εκδώσει μια ανακοίνωση και να απολογείται από τον Λεμεσιανό λαό

Χιλιάδες Αελίστες και χιλιάδες Απολλωνίστες αναγκάστηκαν χθες βράδυ να ταξιδέψουν αντίστοιχα σε Λάρνακα και Λευκωσία για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες στα Ευρωπαικά τους παιγνίδια.

Οι πολίτες της Κυπριακής συμπρωτεύουσας ξενύκτησαν αυτοί και τα παιδιά τους, πλήρωσαν ένα σωρό χρήματα για βενζίνη, φθορές αυτοκινήτων, φαγητό, ταλαιπωρήθηκαν για ώρες στον δρόμο, για να βρεθούν σε ΠΑΠ και ΓΣΠ.

Κι΄αυτό γιατί το Κυπριακό κράτος τα τελευταία τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια που είναι παραδεκτό ότι το Τσίρειο είναι εκτός Ευρώπης, δεν έχει κάνει τίποτα γι΄αυτό, δεν έχει συγκινηθεί και δεν έχει ευαισθητοποιηθεί για το θέμα.

Ως εκ τούτου το λιγότερο που θα έπρεπε σήμερα να κάνει το Κυπριακό κράτος θα ήταν να εκδώσει μια ανακοίνωση μέσα από την οποία να απολογείτει προς τον Λεμεσιανό λαό ο οποίος χθες βράδυ ένοιωσε σαν πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

Υ.Γ. Δεν θα ήταν πιο δίκαιο να βλέπαμε τους οπαδούς της Ζενίτ, της Ττότεναμ και της Λοκομοτίβ να γεμίζουν τα τραπεζάκια στην περιοχή του Κάστρου και την Μαρίνα και όχι τα τραπεζάκια στις Φοινικούδες, την Αγία Νάπα και την οδό Λήδρας;

ο φούρπΟς κι΄ο ΛΕΜΕΣ ιος…