Αρχική Φούρπος Το ξαναγράψαμε δυο-τρείς φορές, το σχέδιο δεν συμπεριλαμβάνει νεο γήπεδο αλλά νεο...

Το ξαναγράψαμε δυο-τρείς φορές, το σχέδιο δεν συμπεριλαμβάνει νεο γήπεδο αλλά νεο τσίρειο

Χθες στην εφημερίδα Φλευλεύθερο είδαμε και διαβάσαμε ένα άρθρο το οποίο αναφερόταν στο θέμα του τσιρείου σταδίου και του υποτιθέμενου νέου γηπέδου στο Κολόσσι.

Ανάμεσα σ΄αλλα διαβάσαμε και τα ακόλουθα:Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, απλοί και ταπεινοί πολίτες, αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί, ισχυρίζονται και συμφωνούμε μαζί τους, πως τον ένα χρόνο μπορεί να κλείσει η ανατολική και τον άλλο η δυτική, για να κατασκευαστούν νέες σύγχρονες κερκίδες. Και παράλληλα να διατηρηθούν και τα κουλουάρ του στίβου. Να φτιαχτούν και τα δύο πέταλα και το στάδιο με τις υπάρχουσες οδικές αρτηρίες θα είναι της χωρητικότητας των 20.000 θεατών“.

Εμείς το ξαναγράψαμε δυο-τρείς φορές ότι το σχέδιο κάποιων δεν συμπεριλαμβάνει νεο γήπεδο αλλά νεο τσίρειο. Αυτό το είχε πει ξεκάθαρα κι΄ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ πριν από περίπου τρία χρόνια.

Αυτό είχε συζητηθεί άλλωστε πρόσφατα και στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού όπου βρήκε πρόσφορο έδαφος, όχι από την πλευρά του Δημάρχου, αλλά αυτό βεβαίως επιθυμούν διακαώς και οι του ΓΣΟ.

Όσο λοιπόν κι΄αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσπαθεί και σίγουρα θέλει να βοηθήσει για το νεο γήπεδο στο Κολόσσι, δεν μπορώ πραγματικά να πω ότι είναι σε θέση και μπορεί να τα καταφέρει.

Οι δυσκολίες είναι πολλές και θα δούμε..

ο φούρπΟς…