Αρχική Φούρπος Το πρωτοσέλιδο στον ΑΠΟΕΛ και μια μικρή λωρίδα για την ΑΕΛ, Παγκύπρια...

Το πρωτοσέλιδο στον ΑΠΟΕΛ και μια μικρή λωρίδα για την ΑΕΛ, Παγκύπρια Μ.Μ.Ε. τα οποία στην πραγματικότητα είναι απλά Λευκωσιάτικα

Είναι ένα θέμα το οποίο θίξαμε πάμπολλες φορές. Τα πλείστα εκ των Μ.Μ.Ε. που ονομάζονται Παγκύπρια, ονομάζονται απλά έτσι επειδή εδρεύουν στην Λευκωσία και όχι για τον τρόπο κάλυψης της ειδησεογραφίας και των γεγονότων.

Και σήμερα το εξώφυλλο της αθλητικής εφημερίδας SPORTDAY το επιβεβαιώνει. Στο εξώφυλλο λοιπόν αύτης της “Παγκύπριας” εφημερίδας, φιλοξενείται ο ΑΠΟΕΛ και αναφορές στην ισοπαλία με του “ψαράδες” του Ελσίνι ενώ η αναφορά στην νίκη της ΑΕΛ απέναντι στην ζάμπλουτη Ζενίτ των πολλών αστέρων φιλοξενείται σε ένα μονόστηλο κατά μήκος της άκριας της εφημερίδας.

Ως εκ τούτου οι φίλοι της ΑΕΛ δικαιολογημένα διαμαρτύρονται τόσο μέσα από τα οπαδικά site αλλά και στις διάφορες ραδιοφωνικές εκμπομπές. Από την άλλη όμως θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι και οι πελάτες της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι ως επι το πλείστον Λευκωσιάτες και ίσως Αποελίστες. Ως εκ τούτου φυσιολογικά είναι σε περίοπτη θέση το παιγνίδι της ομάδας της πρωτεύουσας.

Απλά να το θυμάστε αυτό όταν κάποιοι επικαλούνται δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε. για να ξέρετε ότι πάντα η κριτική ή αντιμετώπιση τους θα είναι ετεροβαρής.

image

ο φούρπΟς…