Αρχική Λεμέσιος Το πρόβλημα δεν λύνεται με παρώδιους κόλπους και κυρτώματα, ας έλθει το...

Το πρόβλημα δεν λύνεται με παρώδιους κόλπους και κυρτώματα, ας έλθει το κεντρικό κράτος για μια βδομάδα στη Λεμεσό, στην Αγίας Φυλάξεως

Επιτέλους το κεντρικό κράτος αλλά και οι δημοτικές αρχές θα πρέπει να αντιληφθούν ότι το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Λεμεσού δεν λύνεται με παρώδιους κόλπους στάθμευσης και με κυρτώματα.

Αλήθεια πόσο νόμιμα ή πόσο παράνομα είναι αυτά τα διφόρων μεγέθους κυρτώματα με τα οποία τα δημόσια έργα κάποτε με δικιά τους πρωτοβουλία ή και των τοπικών αρχών έχουν γεμίσει την Λεμεσό;

Πριν λίγες μέρες σε σύσκεψη στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς τα Δημόσια Έργα και η Δημοτική Αρχή αποφάσισαν τάχατες μέτρα για απάμβλυνση των κυκλοφορικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Και τι αποφάσισαν ξέρετε; Nα γεμίσουν κι’αυτούς τους δρόμους με κυρτώματα και με παρώδιους κόλπους στάθμευσης. Είμαστε δυστυχώς σε άλλο επίπεδο. Βαθιά νυκτωμένοι, εκτός πραγματικότητας.

Πριν από μερικούς μήνες τα Δημόσια έργα με την παρότρυνση του Δήμου Λεμεσού γέμισαν με παρώδιους κόλπους στάθμευσης την Λεωφόρο Μακαρίου από τα φώτα του ΑΡΙΕΛ και κάτω.

Μάλιστα μαθαίνω ότι ο Δήμος μας θέλει κι΄άλλα στο σημείο εκεί. Δεν χόρτασε. Πριν από μερικές μέρες στην Λεωφόρο Μακαρίου στα φώτα του Καφε Παρί αυτή την φορά, παρώδιοι κόλποι στάθμευσης.

Στο κομμάτι το οποίο υποτίθεται θα “αναπλαθώταν” στα πλαίσια της ανακατασκευής της Αγίας Φυλάξεως και της κατασκευής  κυκλικού κόμβου στο συγκεκριμένο σημείο.

Τι σημαίνει η κατασκευή εκεί των παρώδιων χώρων στάθμευσης; Μα είναι ξεκάθαρο. Το κεντρικό κράτος μας λέει ότι δεν θα γίνει αυτό που για χρόνια μας έλεγαν ότι θα γίνει κι΄εκεί.

Καλώ λοιπόν το κεντρικό κράτος να έλθει για μια βδομάδα στη Λεμεσό. Να οδηγήσει εδώ κι΄εκεί και ιδιαίτερα να οδηγήσει νωρίς το πρωί κι’ αργά το απόγευμα στην Αγίας Φυλάξεως.

Μόνο αυτό!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…