Αρχική Τεχνολογία Φήμες για το Project Aura η Google ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνιση...

Φήμες για το Project Aura η Google ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνιση του διαδόχου του Google Glass

H Google ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνιση του διαδόχου του Google Glass με την κωδική ονομασία Project Aura

Στο πλαίσιο του Project Aura σημειώνεται ότι η Google φαίνεται να ασχολείται με δύο παράλληλα projects, το ένα εκ των οποίων θα αφορά σε γυαλιά ή οθόνες που θα βρίσκονται πάντοτε κοντά στα μάτια του χρήστη, αλλά και ένα άλλο σχέδιο για μία συσκευή που περιγράφονται ως ακουστικά για το πρόσωπο του χρήστη.

Αυτό σημαίνει ότι το Project Aura για τον καταναλωτή θα βασίζεται στις ηχητικές ειδοποιήσεις και τις φωνητικές εντολές. Στην εταιρική έκδοση του Project Aura, θα υπάρχουν και οι οθόνες για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

Το Project Aura έχει χαρακτηριστεί και ως Google Glass for Work, σε συνδυασμό με μία μπαταρία που θα είναι μαγνητικά στερεωμένη πάνω στα γυαλιά για μεγαλύτερη αυτονομία, καθώς και τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης WiFi σε συχνότητα 5 GHz.

Βελτιωμένη εκτιμάται ότι θα είναι η απαγωγή θερμότητας από τα νέα γυαλιά. Στην εκδοχή των ακουστικών, θα χρησιμοποιούνται τα οστά της κεφαλής για την μετάδοση του ήχου.

Σε κάθε περίπτωση, η Google δείχνει να ασχολείται έντονα με το Project Aura και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερες ειδήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…